Virtualizare: Cisco si XenDesktop: virtualizare mai rapida a desktop-urilor

Solutia de virtualizare a desktop-urilor de la Cisco livreaza desktop-uri si aplicatii la cerere, ca servicii, utilizatorilor de oriunde, oricand, utilizand echipamentele existente.

Mobilitate, flexibilitate si productivitate crescuta la nivel global pentru utilizatori

Distributia globala a angajatilor de azi impune flexibilitate, posibilitatea de a lucra de oriunde, oricand si folosind echipamentele preferate. Utilizand clientul software de la Citrix XenDesktop ca un conector universal, utilizatorii pot accesa desktop-ul si aplicatiile companiei utilizand PC-uri, Mac-uri, thin clients, smartphone-uri si tablete. Extinderea retelei de comunicatii globale permite organizatiilor cresterea ariei in care desktop-urile si aplicatiile pot fi utilizate, prin conexiuni cu sau fara fir.

Infrastructura de inalta performanta, scalabila, flexibila, sustinuta de Cisco UCS

Luand in considerare implementarile de XenDesktop per ansamblu, este necesara o infrastrucutura performanta, flexibila si stabila. Cisco Unified Computing System (UCS) este o platforma construita din temelii pentru a sprijini mediile virtuale, ideala pentru virtualizarea desktop-urilor si aplicatiilor prin intermediul XenDesktop. in medie, clientii vor beneficia de o crestere a densitatii desktop-urilor virtuale utilizand XenDesktop sustinut de Cisco UCS.

„Experienta utilizator” fara compromisuri prin tehnologia Citrix HDX

Solutia de virtualizarea a desktop-urilor de la Cisco ofera cu Citrix XenDesktop o experienta de utilizare fara compromisuri, sustinuta de tehnologia Citrix HDX, si permite personalizarea la nivel de utilizator. Experienta de utilizare beneficiaza de aportul tehnologiei de varf Cisco in enterprise networking si unified computing.

Operatiuni IT sigure si incredere sporita

Una dintre cele mai importante alegeri pe care o organizatie IT trebuie sa o adopte este cum sa recapete controlul asupra datelor critice, a aplicatiilor si securitatii sistemului de operare prin intermediul procesului de virtualizare de desktop. Cu ajutorul tehnologiilor Cisco si Citrix, organizatia poate imbunatati securitatea si controlul accesului prin centralizarea infrastructurii desktop-urilor si o crestere a vizibilitatii in retea si control prin intermediul Cisco VN-Link.

Pentru mai multe informatii si o oferta personalizata de solutii si de servicii IT, va rugam sa ne contactati.

Sursa: www.agora.ro