Portofoliu clienti

O PARTE DINTRE CLIENTII NOSTRI

AlfaLaval_Img

Alfa Laval

 

Alfa Laval este o companie cu o prezenta de 125 de ani pe piata, extinzandu-se in 100 de tari. Compania se bazeaza pe trei tehnologii cheie: transferul termic, separarea si transferul fluidelor.

Alliance Filtration

Obiectul de activitate al firmei Alliance Filtration este promovarea si comercializarea de componente, accesorii si sisteme de filtrare ale aerului in medii industriale, civile si in spitale.

ArenaAuto_Img

Arena Auto

Arena Auto Ploiesti  este o reprezentanta Toyota, ce activeaza in sfera comercializarii, intretinerii si reparatiei de autoturisme.
 
 

Astal Security

Astal Security Technologies  face parte din grupul AAT HOLDING, cel mai mare furnizor de sisteme de securitate din Polonia, cu 14 sucursale si numerosi parteneri in intreaga lume.

BeijerRef_Img

Beijer Ref

Beijer Ref  isi are originea in anul 1866.  In prezent societatea opereaza pe 28 de piete si in 240 de filiale. Aceasta companie comercializeaza echipamente de refrigerare si climatizare.

Danske Commodities

Danske Commodities este o companie internationala care se ocupa cu furnizarea de energie. Aceasta opereaza in peste 30 de tari.

Defacto_Img

DeFacto

Defacto este o companie turceasca de articole textile, apartinand grupului Ozon,  care detine peste 215 magazine.

Dipet

Dipet este o companie infiintata in 1997 care actioneaza pe piata sistemelor de climatizare si ventilatie.

Innobyte_Img

Innobyte

Innobyte este o companie romaneasca infiintata in anul 2006 ce ofera solutii optime de dezvoltare web la nivel international.

Aectra Agrochemicals

Firma specializata in comertul cu produse destinate agriculturii – pesticide ultraperformante, promotori de crestere, fertilizanti complexi, care asigura calitatea si cantitatea productiilor agricole la nivelul standardelor mondiale.

ISPH_Img

Institutul de Studii si Proiectari Hidroenergetice

ISPH este o companie romaneasca ce se ocupa de  dezvoltarea sau operarea de proiecte de energie sau de infrastructura. ISPH are o experienta de 60 de ani, construind peste 160 de baraje de toate tipurile.

K-Flex_Img

K-Flex Romania

K-FLEX este o companie multinationala cu sediul in Italia. Prima fabrica si-a inceput activitatea din 1989, iar acum compania este prezenta in peste 40 de tari.

KPMG

KPMG este prezenta pe piata din anul 1870. Compania se ocupa de furnizarea de servicii de audit, asistenta fiscala si consultanta in afaceri.

Nielsen

Nielsen este o companie romaneasca, infiintata in 1993.

NisabCons_Img

Nisab Cons

Nisab Cons fost infiintata in 2004, ocupandu-se cu externalizarea serviciilor de prevenire si protectie in domeniul SSM si SU si consultanta in domeniul relatiilor de munca.

Optaros

Optaros este o companie americana care actioneaza pe pietele internationale si se ocupa cu furnizarea si implementarea de servicii de comert digital.

PharamaTelnet_Img

Pharma Telnet

Companie cu capital integral privat romanesc, Pharma Telnet se ocupa cu distributia de dispozitive medicale.

Rotta_Img

Rotta Comimpex

Rotta Comimpex este o companie infiintata in anul 1992 care se ocupa  cu comercializarea de cosmetice, produse pentru ingrijire, parfumuri si detergenti.

TehnoGrup_Img

Tehnogrup Est

Tehnogrup Est este o companie cu capital romanesc care activeaza de peste 10 ani in domeniul comercializarii de ventilatoare.

Faberrom

Faberrom este o companie infiintata in anul 1992 care se ocupa de producerea de confectii textile pentru barbati si femei.

Durotem

Firma romaneasca cu capital integral privat, Duroterm, are ca scop efectuarea de servicii in domeniul metalurgic, al acoperirilor galvanice si in domeniul prelucrarilor prin aschiere.

Viata medicala

Saptamanalul „Viata medicala”, este o publicatie medicala din Romania, fiind o prezenta continua, de peste 25 de ani, in peisajul media romanesc.

Notaris

Notaris este un birou notarial care se ocupa de prestarea de diverse servicii juridice.

Laborex 2000

Laborex 2000 a fost infiintat in anul 1994 si este unul din primele laboratoare private de specialitate  ce asigura servicii de testare si analiza pentru produse pentru persoane juridice.