Portofoliu clienti

Clientii nostri

Alfa Laval

Alfa Laval este o companie cu o experienta de 125 ani pe piata si cu o prezenta in 100 de tari. Compania se bazeaza pe 3 tehnologii cheie: transferul termic, separarea si transferul fluidelor.

Beijer Ref

Beijer Ref si-a inceput activitatea in 1866. in prezent, compania opereaza pe 28 de piete internationale si are 240 de filiale. Beijer Ref vinde solutii de refrigerare si sisteme de climatizare.

Cocktail Holidays

Cocktail Holidays este un tur operator de top din Europa de Est. Fondat ca business de familie in anul 1993 in Romania, colaboreaza cu peste 2000 de agentii partenere si detin cea mai mare rata de satisfactie din industrie: peste 99%!

Polon Alfa

Polon Alfa este o companie activa in peste 10 tari, cu o puternica prezenta in Europa, implicată in cercetare si dezvoltare, dar si in activitatea de productie a sistemelor de alarma si detectare a incendiului.

Aectra Plastics

Companie specializata pe distributia granulelor din plastic tehnic de inalta calitate de la producatori renumiti.

Dipet

Dipet este o companie infiintata in 1997 care actioneaza pe piata sistemelor de climatizare si ventilatie.

France Air

France Air Romania este membra a grupului France Air, unul dintre principalii producatori europeni pentru sisteme de tratare a aerului.

K-Flex Izolatii

K-FLEX este o companie multinationala cu sediul in Italia. Prima fabrica si-a inceput activitatea din 1989, iar acum compania este prezenta in peste 40 de tari, fiind cea mai mare in productia de izolatii elastomerice

Alliance Filter

Alliance Filter promoveaza sisteme, componente si accesorii care pot filtra aerul din medii rezidentiale, industriale, spitale sau civile.

Hasotti, Mineran, Serb si Asociatii

Societate de avocatura, cu o vasta experienta in solutionarea oricarui tip de litigiu.

Innobyte

Innobyte este o companie romaneasca infiintata in anul 2006 ce ofera solutii optime de dezvoltare web la nivel international.

Arena Auto

Toyota Ploiesti – Arena Auto, este o companie in masura sa ofere intreg pachetul de servicii specifice domeniului comercializarii, respectiv al intretineii si repararii autoturismelor.

Dalian Auto

Dalian Auto este numarul 1 in Asia in sectorul automotive BIW si are o relatie de cooperare si colaborare cu producatori de automobile din intreaga lume.

Duroterm

Firma romaneasca cu capital integral privat, Duroterm, are ca scop efectuarea de servicii in domeniul metalurgic, al acoperirilor galvanice si in domeniul prelucrarilor prin aschiere.

Eco Plating

Datorita  unei pasiuni in domeniu, a fost creata firma Eco Plating pentru a reprezenta activitatea de zi cu zi in ceea ce priveste acoperirile galvanice de protectie anticoroziva, aluminizarea in vid si procese de restaurare a elementelor auto-moto de epoca.

Sagitta International

Companie cu o experienta de peste 25 de ani in comercializarea organelor de asamblare si elemente de fixare pentru structuri metalice, ancore chimice si mecanice, conectori pentru sudura, tabla zincata, elemente de ventilatie, scule electrice si unelte, precum si accesorii pentru acestea din urma.

Optaros

Fondat in 2004, Optaros s-a axat pe comertul electronic, astazi devenind unul dintre partenerii strategici pentru Adobe Commerce Cloud (Magento), SAP Commerce Cloud si Salesforce Commerce Cloud.

Somarest

Cu o activitate in continua crestere de peste 18 ani, SOMAREST are o experienta vasta in domeniul marochinariei si productiei componentelor din piele, urmand intotdeauna cele mai moderne metode de organizare si productie.

Service Faur

Societate cu capital privat, fondata in 1997, ofera o gama larga de produse si servicii cu diferite aplicatii industriale, instalatii de foraj, feroviare, auto, agricole si navale.

Pharma Telnet

Companie cu capital integral privat romanesc, PHARMA TELNET este distribuitor unic in Romania al unor marci de dispozitive medicale de prestigiu international cat si a celor inovatoare, ce inglobeaza tehnologii moderne.

Faberrom

Faberrom a pornit initial ca o afacere in domeniul confectiilor, dezvoltandu-se ulterior intr-unul dintre principalii jucatori de pe piata de spatii destinate inchirierii.

TravelMaker Company

TravelMaker este o agentie ce se axeaza pe organizarea de mici grupuri de turisti dornici sa descopere frumusetea unica a Romaniei.

NIsab Cons

SC NISAB CONS SRL a fost infiintata in 2004, fiind gandita ca o solutie moderna pentru externalizarea serviciilor de prevenire si protectie in domeniul SSM si SU si consultanta in domeniul relatiilor de munca.

Tehnogrup Est

Ofera o gama larga de produse incepand cu ventilatoare mici pana la ventilatoare industriale (incluzand si solutii pentru aplicatii speciale) si toate accesoriile necesare realizarii unei solutii H.V.A.C.