Solutii IT: D-Link obtine doua noi premii de prestigiu privind designul echipamentelor

Industria de profil continua sa recunoasca performantele produselor D-Link in materie de design si functionalitate, premiind cu red dot si iF

D-Link, furnizor de solutii complete de networking pentru companii si utilizatori individuali, are placerea sa anunte ca dispozitivele Boxee Box de la  D-Link (DSM-380), un player media inovator, si ultra-compactul adaptor Micro USB Wireless N 150 (DWA-121) au castigat noi premii de prestigiu international.

Boxee Box de la  D-Link a obtinut Premiul red dot, pentru designul sau remarcabil, in timp ce adaptorul Micro USB Wireless N 150 a castigat iF Product Design. Aceste premii reconfirma implicarea D-Link in realizarea de echipamente cu design avangardist si cu performante superioare.

Premiul red dot design constituie una dintre cele mai renumite distinctii internationale pentru design industrial. Din 1995, experti si designeri faimosi din intreaga lume evalueaza produse pe baza unor criterii precum gradul de inovatie, functionalitate si caracteristici de ansamblu. in anul 2011, in competitia pentru aceasta ravnita distinctie au fost 4.433 echipamente realizate de 1.700 de producatori din 60 de tari. De asemenea, eticheta if este recunoscuta la nivel global ca un simbol al excelentei in design.

Este o mare onoare sa fim recunoscuti pentru importanta pe care o acordam inovatiilor in materie de design”, declara Osbert Ong, Director of European Technology and Product Management. “Dezvoltam permanent produse avand in vedere consumatorul nostru, iar aceste recente distinctii pe care le-am castigat, red dot si iF, demonstreaza interesul nostru nu doar in functionalitate ci si in design. Boxee Box si adaptor Micro USB Wireless N 150 sunt exemple graitoare prin care D-Link raspunde nevoilor avansate de functionalitate si design original ale clientilor sai.

De la anuntarea sa de la sfasitul anului 2010, media playerul Boxee Box a revolutionat modul de experimentare media pe un TV HD. Cubul negru cu concept ultra modern permite utilizatorilor sa urmareasca filmele si programele preferate direct de pe Internet, sa descarce materiale video de pe aproape orice site web, sa faca schimb de impresii si recomandari cu prietenii folosind site-uri de social media precum Facebook, sa isi organizeze si sa asculte muzica preferata, fotografii sau imagini, sa navigheze pe Internet, toate cu ajutorul unei telecomenzi extrem de usor de folosit. Este insotita de o telecomanda speciala care are tastatura QWERTY pentru introducerea de text.

Pentru clientii care au calculatoare desktop sau notebook-uri fara Wireless N incorporat, adaptorul Micro USB Wireless N 150 reprezinta cea mai comoda metoda de a beneficia de performantele unei retele wireless moderne. Proiectat sa aiba dimensiuni foarte mici, utilizatorii il pot conecta si practic pot uita ca acesta exista atunci cand ei se deplaseaza. Furnizeaza un acces stabil pentru viteze de download de max. 150 Mbps – de trei ori mai rapid decat standardul 802.11g, si este compatibil cu standardele wireless anterioare.

Despre distinctia red dot product design

Acest premiu a fost initiat in 1955 si este acordat anual de Design Zentrum Nordrhein Westfalen din Essen, Germania. Organizatia premiaza calitatea remarcabila a designului si tendintelor in industrie. Doar acele produse care se dovedesc cu totul speciale in materie de design vor primi acceptul unui juriu international.

Despre iF product design

iF Product Design Award a fost introdus in anul 1954 si se acorda anual de catre  International Forum (iF) Design. Alaturi de red dot design, este perceput ca fiind cel mai important premiu de design la nivel international. in fiecare an intra in competitie peste 2.000 produse din cca 37 tari, si sunt analizate de experti renumiti. Cele mai bune dintre ele primesc eticheta iF pentru calitate deosebita privind designul.

Pentru mai multe informatii si o oferta personalizata de solutii si de servicii IT, va rugam sa ne contactati.

Sursa: www.dlink.ro