Solutii virtualizare: VMware View 4 simplifica managementul desktop-urilor

Cresterea volumului de date, diversitatea device-urilor mobile precum laptopurile si unitatile de stocare externe au nevoie de medii de lucru care pot fi accesate oriunde si oricand. Pentru aceasta, VMware ofera tehnologia VMware View, prin care se poate crea si opera un mediu de afaceri flexibil prin utilizarea unei infrastructuri virtuale de statii de lucru.

VMware View 4 este o solutie proiectata in vederea livrarii de desktop-uri ca un serviciu administrat. Companiile pot transforma administrarea desktop-ului intr-un proces automatizat si simplificat, pot reduce costurile totale de detinere cu peste 50% si pot oferi utilizatorilor o experienta desktop de inalta performanta, aducand puterea data center-elor si a platformelor VMware vSphere catre desktop-uri.

Cu ajutorul VMware View 4, desktop-urile pot fi livrate ca un serviciu administrat, pentru reducerea costurilor, fiabilitate, eficienta si securitate. Platforma ofera suport pentru Windows 7, virtualizand desktop-urile si aplicatiile. De asemenea, desktop-urile pot fi livrate catre subsidiare si utilizatorii aflati la distanta, in vederea accelerarii provisioning-ului, concomitent cu mentinerea controlului informatiilor.

Printre caracteristicile noii platforme se numara managementul simplificat al desktop-urilor, provisionarea automata a acestora, management avansat al imaginii virtuale desktop, experienta superioara oferita utilizatorului final, securitate garantata, disponibilitate, scalabilitate si Desktop Offline.

VMware View 4 permite reducerea cu pana la 50% a costurilor opeartionale prin intermediului virtualizarii desktop-urilor, extinzand viata hardware-ului si minimizand potentialele pierderi de informatii datorate downtime-urilor PC-ului.

Pentru mai multe informatii si o oferta personalizata de solutii si de servicii IT, va rugam sa ne contactati.

Sursa: www.clubitc.ro