Solutii IT: Servicii avansate de administrare a serverelor de la HP

HP anunta imbunatatirea suitei sale de programe pentru administrarea serverelor, imbunatatind semnificativ performanta si eficienta sistemului de-a lungul ciclului de viata al serverului si care promite recuperarea investitiei in numai doua luni.

HP lanseaza si doua noi platforme HP ProLiant G7 care, de asemenea, promit recuperarea completa a investitiei in doua luni. Despre serverele HP ProLiant DL360 G7 si HP ProLiant DL 380 G7, optimizate pentru montare in rack, producatorul spune ca acestea ofera o rata de consolidare de 20:1, reducand astfel spatiul fizic ocupat si imbunatatind capacitatea centrului de date.

Gandite ca elemente de baza esentiale pentru o Infrastructura Convergenta, serverele HP sunt insotite de software avansat de administrare si ofera eficienta energetica sporita, fiind pana la de 27 de ori mai performante pentru fiecare watt utilizat, conform HP. Daca folosesc o Infrastructura Convergenta, utilizatorii pot elimina fragmentarea din sistemele lor IT prin integrarea unor tehnologii ce ofera flexibilitate operationala.

Pentru mai multe informatii si o oferta personalizata de solutii si de servicii IT, va rugam sa ne contactati.

Sursa: XtremPC.ro