Solutii IT: IBM integreaza switch-uri SMC in solutiile iDataPlex

SMC Networks a anuntat ca switch-urile sale 10 Gigabit si 1 Gigabit Ethernet vor fi oferite ca optiuni in noul sistem IBM iDataPlex, un sistem rack accesibil, configurat la cerere, care raspunde cerintelor companiilor Web 2.0.

Switch-ul 10G L2, independent, cu 8 porturi si management, SMC TigerSwitch 10G SMC8708L2 – un switch XFP pe fibra optica, 10G, core aggregator – si switch-ul cu management SMC8848M TigerStack II 10/100/1000 stivuibil, cu 48 porturi 10/100/1000, 4 porturi combo 4 Gigabit si 2 uplink-uri 10G optionale vor fi oferite ca optiuni de management de retea pentru IBM iDataPlex in centrele de date Web 2.0, clusterele de inalta performanta si centrele de date ale organizatiilor foarte mari.

Suntem bucurosi ca am fost inclusi in platforma ‘Verde’ revolutionara, de noua generatie a IBM, care asigura recuperarea superioara a investitiei„, spune Thierry Gonon, director general al SMC Networks pentru regiunea EMEA. „Posibilitatea de a colabora cu IBM la un proiect creat pentru a asigura eficienta energetica a mega-centrelor de date ale viitorului, crescand in acelasi timp capacitatea si performanta – reprezinta o confirmare a activitatii noastre„.

iDataPlex este creat pentru a oferi flexibilitate, el va fi configurat de IBM conform optiunilor clientului si va fi livrat acestuia complet integrat si gata de functionare. Solutiile TigerSwitch ale SMC contribuie la asigurarea flexibilitatii in centrul de date„, subliniaza Jim Gargan, vicepresedinte pentru sisteme modulare al IBM Systems and Technology Group. „IBM cauta lideri tehnologici, asa cum este SMC, pentru a crea un ecosistem de tehnologii gata de a fi utilizate pentru iDataPlex, care vor aduce un plus de valoare clientilor nostri„.

Pentru mai multe informatii si o oferta personalizata de solutii si de servicii IT, va rugam sa ne contactati.

www.computerworld.com