Servicii IT: ESET este cel mai bun la filtrarea mesajelor spam

 
ESET Mail Security a depasit toate produsele concurente in ultimul test al solutiilor anti-spam realizat de Virus Bulletin, o organizatie independenta de testare anti-malware.
 
Virus Bulletin a publicat cea mai recenta recenzie comparativa, VBSpam, un test in care solutiile anti-spam au fost expuse unor amenintari preluate din realitate. ESET „a obtinut un scor final de 99.995 – inca o data superior oricarui alt produs. Cu siguranta, ESET a meritat o alta distinctie VBSpam”, relateaza Virus Bulletin in raportul lui de testare.
 
ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server s-a clasat in fruntea celorlalte 15 produse testate si i-a fost inmanat premiul de top VBSpam. Produsul ESET a ratat doar zece mesaje spam din peste 200.000 de emailuri, cu zero rezultate fals-pozitive – chiar si pentru newsletter-e, pe care alte produse s-au straduit sa le sorteze in mod corespunzator. Combinatia dintre rata de detectare excelenta si alarmele fals pozitive, impreuna cu viteza ridicata a solutiei ESET, s-a tradus in cel mai ridicat scor din testare, de 99.995 de puncte.
 
In testul VBSpam anterior din noiembrie 2015, ESET Mail Security a obtinut de asemenea rezultate excelente, atingand un scor de 99.99 puncte, neinregistrand nicio detectie fals pozitiva.
  
Suntem mandri ca utilizatorii nostri pot beneficia de performanta excelenta si constanta a produselor noastre”, comenteaza Ján Baláž, Product Manager la ESET.
  

Pentru mai multe informatii si o oferta personalizata de solutii si de servicii IT, va rugam sa ne contactati.

  
Sursa: www.eset.ro