Servicii IT: ESET castiga distinctia oferita de Computer Bild, revista IT de top dedicată consumatorilor din Europa

  
ESET®, un pionier la nivel mondial in protectia proactiva oferita utilizatorilor, a obtinut o distinctie importanta oferita de catre Computer Bild – Germania, revista IT de top din Europa dedicata consumatorilor. ESET Smart Security 9 s-a clasat pe locul intai, obtinand cel mai bun scor din cele 13 produse testate, in testul suitelor de securitate derulat de catre revista.
 
ESET invinge competitia cu ajutorul unui mix de securitate, performanta si persistenta”, afirma coordonatorul departamentului software al Computer Bild, Georg Oevermann, in ultimul numar al revistei. ESET Smart Security 9 este titrat drept “cea mai buna protectie impotriva celor mai noi pericole” pentru detectarea tuturor programelor malware, fiind singurul produs care protejeaza complet impotriva acestora.
 
Este prima noastra victorie in acest test important, continuand seria de rezultate de top obtinute in testele castigate in Germania. Noi investim constant talente si un efort considerabil in tehnologia noastra la multe dintre centrele noastre ESET de R&D (Reserch & Development) din intreaga lume, astfel incat sa putem oferi cea mai buna protectie disponibila pe piata „, comenteaza Stefan Thiel, country manager la ESET DACH (Germania, Austria si Elvetia). „In cadrul ESET Germania prioritizam nevoile consumatorilor si ale pietei si drept rezultat gasim echilibrul care permite utilizatorilor nostri sa fie protejati si astfel sa putem indeplini promisiunea din sloganul de brand «Enjoy Safer Technology.”
 
ESET Smart Security 9 ofera “cea mai buna protectie”, afirma revista
 
Computer Bild informeaza ca 15 dintre examinatori au petrecut 2.400 de ore testand produsele, utilizand mai mult de 155.000 de secvente malware si aproape 50.000 de atacuri cibernetice. Rezultatul, conform raspunsului pe care coordonatorul Laboratorului de Testare al Computer Bild, Matthias Otten, l-a relatat in comunicatul de presa al revistei, a fost “ESET detroneaza Kaspersky”. Alaturi de protectia superioara, Computer Bild evidentiaza impactul redus asupra resurselor si performantei de sistem si usurinta de folosire a ESET Smart Security. Produsul a fost de asemenea apreciat pentru caracteristicile sale dedicate de protectie oferite tranzactiilor bancare, platilor online si retelelor sociale.
 
ESET Smart Security a fost capabil sa convinga testerii independenti din laboratoarele Computer Bild, acest lucru insemnand ca munca noastra intensa depusa in interesul utilizatorilor a avut succes”, afirma Righard Zwienenberg, ESET Senior Research Fellow.
 
Computer Bild este cea mai mare revista dedicata computerelor nu numai din Germania, ci din intreaga Europa (inclusiv Rusia), anul acesta sarbatorind 20 de ani de la infintare.
ESET a primit recent in Germania mai multe premii specifice industriei. La sfarsitul anului 2015, ESET Endpoint Security a fost ales de catre cititorii publicatiei Vogel IT-Media ca fiind cel mai bun “produs antivirus business” de pe piata germana. ESET Mobile Security s-a clasat, de asemenea, pe primul loc cu ajutorul aplicatiei pentru Android ESET Mobile Security intr-o testare independenta condusa de catre organizatia germana a consumatorilor, Stiftung Warentest, in februarie 2016 si a castigat totodata testul condus de catre revista austriaca Konsument, un sistem echivalent de testare a produselor dedicate consumatorilor.

In Austria, ESET Mobile Security a fost recunoscut ca fiind cea mai buna aplicatie de securitate mobila din 2015, iar ESET Parental Control a fost desemnata cea mai buna aplicatie in ceea ce priveste protectia copiilor in 2015 de catre o revista austriaca dedicata platformei Android. In plus, ESET a obtinut medalia de argint in categoria “Securitate” in timpul ceremoniei de premiere CRN din Germania, in 2015.
 
ESET este recunoscuta ca fiind cea mai mare companie de securitate IT cu sediul in Uniunea European, fiind cotat drept al cincilea mare furnizor de securitate in 2013 cu o evolutie de 23% – adica de sase ori rata de crestere a pietei, relateaza IDC in raportul lor intitulat “Previziunile securitatii endpoint-urilor la nivel global in perioada 2014 – 2018 si cotele de piata ale furnizorilor din 2013”, in editia din august 2014.
 

Pentru mai multe informatii si o oferta personalizata de solutii si de servicii IT, va rugam sa ne contactati.

  
Sursa: www.eset.ro