Solutii IT: Noua versiune ESET Online Scanner – scanarile sunt si mai usor de realizat

ESET®, un pionier la nivel global in securitatea IT de peste 20 de ani, a lansat o noua versiune pentru ESET Online Scanner – aplicatia sa gratuita de scanare si stergere malware, bazata pe ThreatSense®, ce ofera scanari antivirus complete direct prin intermediul browserului.

Ultima versiune de ESET Online Scanner este complet independenta de tipul browserului, ce inseamna ca poate fi rulata cu usurinta de pe toate browserele web cunoscute. In plus, instalarea este acum posibila fara privilegiile de administrator iar scanarea si eliminarea malware-ului de pe computer este mult mai facila.

Configurat sa fie prietenos cu utilizatorul, ESET Online Scanner a introdus de asemenea caracteristici suplimentare pentru inlaturarea malware-ului, fiind incluse:

  • Scanarea locatiilor Autostart – Activeaza scanarea Autostart si sectorul de boot pentru detectarea amenintarilor ascunse – prin alegerea acestei optiuni in “advanced setup/scan targets”;
  • Stergerea registrilor de malware – Inlatura malware-ul care ramane in sistemul de registri;
  • Curatarea in timpul repornirii, urmata de re-scanare – Daca este necesar, ESET Online Scanner este capabil sa marcheze cele mai persistente secvente malware, pentru o stergere automata dupa un restart.
  • Pentru mai multe informatii si o oferta personalizata de solutii si de servicii IT, va rugam sa ne contactati.

      
    Sursa: www.eset.ro