Solutii IT: ESET a obtinut cel mai bun scor in Testul VBSpam pentru a cincea oara consecutiv

ESET Mail Security a obtinut o rata de detectie a spamului de 99.999%, inregistrand zero detectii fals-pozitive, in cadrul celui mai recent test VBSpam, realizat de Virus Bulletin.

ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server a castigat cel mai recent test realizat de o autoritate de top in domeniul securitatii, Virus Bulletin, privind filtrarea spam obtinand o rata de identificare a spamului de 99.999% si zero detectii fals-pozitive. Drept rezultat, ESET a obtinut certificarea VBSpam+, a cincea oara in mod consecutiv, confirmandu-si pozitia de lider in domeniul protectiei anti-spam.

Filtrarea spamului solicita calibrarea fina a mecanismului de securitate pentru a obtine echilibrul perfect intre ceea ce trebuie blocat ca fiind spam si ceea ce trebuie lasat sa treaca, fiind interpretat ca un e-mail legitim. Suntem bucurosi ca eforturile noastre in protejarea clientilor au dat rezultate”, a relatat Luka, Chief Technology Officer la ESET.

Testele utilizate de Virus Bulletin pentru studiul comparativ VBSpam au simulat filtrele anti-spam utilizate in mediul business. Ele combina doua fluxuri live de spam ce vizeaza cutiile postale din intreaga lume, dar si un flux live de e-mailuri internationale legitime.

Pentru mai multe informatii si o oferta personalizata de solutii si de servicii IT, va rugam sa ne contactati.

  
Sursa: www.eset.ro